Tort de clatite-post

Postat de nadina73 in Torturi
11 Mar 2010 | 11607 vizualizari
Tort de clatite-post

nici nu am cuvinte................foarte delicios

Ingrediente

  • 1,5 litru lapte de soia
  • 1,5 litru apa minerala cu gaz
  • 4-5 vanilii
  • coaja de lamaie -2linguri
  • coaja de portocale -1 lingura
  • 1 kg faina
  • 1 cana de ulei
  • dulceata de capsuni,prune.............sirop caramel
  • ciocolata(cacao,apa,ulei si zahar pudra) in varianta de post
  • bombonele pt decor

Mod de preparare

Se pregateste aluatu de clatite din faina ,lapte ,apa ,vanilii,coaja de lamaie,coaja de portocalem si 1 cana de ulei

Se amesteca toate bine si se coc clatite foarte subtiri

Din acesta compozitie va ies  80 de bucati de caltite foarte foarte subtiri

Se aseaza clatita pe un platou si se pune cate 1 lingura de dulceata se intinde bine pe clatita apii se pune din nou iar caltita si apoi caramel apoi din nou clatita si gem si tot asa ................pana se termina clatitele ,eu am facut din 35 de clatite

Iar deasupra am pus galzura de ciocolata ornata cu bombonele

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite-post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert Cusma lui Guguta

Postat de mirela0911

Desert Cusma lui Guguta

Visinele se pun in strecuratoare si se lasa sa se scurga bine de tot. Aluatul de clatite: Intr-un bol se bat bine ouale impreuna cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Se toarna faina si...

Citeste continuarea

Desert Cusma lui Guguta

Postat de panacris

Desert Cusma lui Guguta

Aluatul de foietaj, dezghețat se taie în fâșii de cca. 2 degete grosime. Se pun vișinele în șir indian pe mijlocul fâșiilor, apoi se închid obținându-se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2010, 17:30
wwooowwwwwwwwwwwwww ce super arata, sp te rog si mie cum faci glazura
la 11.03.2010, 17:35
si eu aveam in plan ceva asemanator dar nu ma simt bine si nu am avut putere sa fac.eu am o reteta asemanatoare dar este cu mai multe feluri de gemuri si miere
la 11.03.2010, 17:49
Fara comentariiii..........
la 11.03.2010, 17:58
imi ploua-n gura
la 11.03.2010, 18:04
pusikmea multumesc mult ,eu o fac din cacao zahar pudra apa calda si ulei ,dar nu stiu sa-ti zic cat am pus asa la ochi nu am masurat oricum sa fie mai groasa ca atflel curge,acuma ma grabesc putin ca trebuie sa plec dar disera intru si iti mai sciu,

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking