Tort ganache de ciocolata

Postat de diana_k in Torturi
21 Feb 2010 | 5768 vizualizari
Tort ganache de ciocolata

Ingrediente

  • blat :
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • pt insiropat blatul:
  • 200ml apa
  • 5 linguri de zahar 
  • 2 esente de rom
  • crema ganache:
  • 200g ciocolata de lapte
  • 400ml frisca
  • ornat :
  • 150ml frisca
  • 100g ciocolata

Mod de preparare

pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge.
adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt.
pt sirop: fierbem apa cu zaharul, adaugam romul cand siropul e rece
pt crema: topim ciocolata cu 50ml linguri frisca si o turnam usor peste restul de frisca mixata, mixam bine pana obtinem o crema pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ganache de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tort cu ciocolata alba si crema de mure cu iaurt

Postat de rocsi_1612

Desert tort cu ciocolata alba si crema de mure cu iaurt

Blatul: Separati ouale. Mixati albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati zaharul lingura cu lingura si mixati pana obtineti o bezea ferma. Puneti galbenusurile, untul topit, uleiul, laptele si...

Citeste continuarea

Desert tort Rocher, cu fructe

Postat de mirela0911

Desert tort Rocher, cu fructe

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile impreuna cu praful de sare pana devin tari. Se adauga zaharul lingura cu lingura si se mixeaza pana se dizolva complet zaharul. Se adauga si apa rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2010, 21:32
Diana ,''la multi ani''pt. sarbatorit!sunt sigura ca e f. gustos avand in vedere crema pe care ai folosit-o; nu l-ai taiat inca?
la 21.02.2010, 21:34
nu am poza cu feliuta pt ca l-am dat
la 22.02.2010, 07:02
ARATA FOARTE BINE!
la 22.02.2010, 10:39
un cadou frumos si delicios....
la 22.02.2010, 11:17

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking