Tort inima1

Postat de sufletista in Dulciuri
16 Sep 2012 | 3236 vizualizari
Tort inima1

Ingrediente

  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri visinata
  • 1/2 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de sare
  • scortisoara

CREMA

  • 1plic crema pentru prajitura cu gust de vanilie
  • 200 ml lapte rece
  • 4 linguri zahar pudra
  • 200 ml frisca

DECOR

  • 200 g ciocolata cu lapte

Mod de preparare

BLATUL-mixam galbenusurile cu zaharul si visinata pana se albeste.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.

Faina o amestecam cu praful de copt,cacao si un praf de scortisoara.

Adaugam faina peste compozitia de galbenusuri,amestecand usor dupa care adaugam albusurile batute spuma,amestecand cu o paleta.

Turnam compozitia in tava  tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il taiem.

CREMA-pregatim crema conform instructiunilor de pe plic(eu am adaugat 200 ml frisca).

Blatul l-am taiat in trei.

Am asezat prima foaie,insiropam,am uns cu dulceata de visine,crema de vanilie,blat,insiropat-dulceata-crema-blat-crema de vanilie si dam la frigider pana se intareste complet crema.

Topim ciocoata cu 50 ml frisca si turnam peste crema si decoram.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort inima1" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Guguluf cu fistic si portocale

Postat de panacris

Guguluf cu fistic si portocale

Untul moale se amestecă energic cu zahărul și zahărul vanilinat, până se încorporează zahărul. Apoi se adaugă pe rând gălbenușurile, împreună cu zeama de...

Citeste continuarea

Placinta impletita cu branza si mere

Postat de rocsi_1612

Placinta impletita cu branza si mere

Aluatul: Cernem faina intr-un bol. Punem sarea, zaharul, drojdia, amestecam cu o lingura. Incorporam untul topit si usor caldut, oul, apoi punem lapte caldut, treptat si incepem sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.09.2012, 22:49
la 16.09.2012, 22:58
la 16.09.2012, 23:11
la 17.09.2012, 00:23
delicios
la 17.09.2012, 00:27
frumos

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking