Ingrediente
- 3 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri faina
- 2 linguri visinata
- 1/2 praf de copt
- 2 linguri cacao
- 1 praf de sare
- scortisoara
CREMA
- 1plic crema pentru prajitura cu gust de vanilie
- 200 ml lapte rece
- 4 linguri zahar pudra
- 200 ml frisca
DECOR
Mod de preparare
BLATUL-mixam galbenusurile cu zaharul si visinata pana se albeste.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
Faina o amestecam cu praful de copt,cacao si un praf de scortisoara.
Adaugam faina peste compozitia de galbenusuri,amestecand usor dupa care adaugam albusurile batute spuma,amestecand cu o paleta.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il taiem.
CREMA-pregatim crema conform instructiunilor de pe plic(eu am adaugat 200 ml frisca).
Blatul l-am taiat in trei.
Am asezat prima foaie,insiropam,am uns cu dulceata de visine,crema de vanilie,blat,insiropat-dulceata-crema-blat-crema de vanilie si dam la frigider pana se intareste complet crema.
Topim ciocoata cu 50 ml frisca si turnam peste crema si decoram.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort inima1" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|