Tort inimioară cu dragoste de la Luciana

Postat de Bucataras in Torturi
27 Apr 2009 | 4833 vizualizari
Tort inimioară cu dragoste de la Luciana

Un tort inimioara de la Luciana.

Ingrediente

  • (1) pt. blat -
  • 6oua
  • 6 linguri de faina
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilie
  • (2) pt.crema
  • 2 plicuri puding de vanilie
  • 600ml de lapte
  • 8 linguri mari de zahar
  • 250g margarina
  • (3) pt.ornat fructe: banane,kiwi,visine
  • (4) pt.glazura :2 plicuri gelatina,care se prepara conform instructiunilor de pe plic

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul cu mixterul, se adauga 1/2 plicuri praf de copt si zahar vanilat. Apoi se pune in forma de inimioara (sau se face un blat patrat si dupa coacere se taie in forma dorita) si se pune la cuptor aprox. 30 de minute.
Intre timp se face budinca. Cand se raceste budinca se amesteca cu 250 gr margarina. Se pune crema pe blat.
Apoi se orneaza de preferinta, cu fructele date.
Glazura se prepara conform intructiunilor de pe plic. Iar apoi se pune peste fructe, pe intreg tortul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort inimioară cu dragoste de la Luciana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de tort cu jeleu de zmeura si de ness

Postat de Constelatialeu

Reteta de tort cu jeleu de zmeura si de ness

Iata cum se prepara Reteta de tort cu jeleu de zmeura si de ness Blat : Am folosit o forma de silicon cu diametrul de 20 cm, am impartit compozitia in 3 si am copt 3 blaturi. Am pus ciocolata...

Citeste continuarea

Tort Egiptean si un an de Bucataras.ro

Postat de Pungasa_Rogue

Tort Egiptean si un an de Bucataras.ro

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf de sare, dupa care se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea. Se adauga faina si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2011, 16:41
la 07.02.2013, 15:12

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking