Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici

Postat de Oana in Torturi
24 Iun 2011 | 9286 vizualizari
Tort "Magia verii",  cu branza, zmeura si piersici

Un deliciu cremos, plin de fructe si savoare, perfect intr-o zi de vara! Preparare fara coacere :)

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar brun
  • un pliculet zahar vanilat bourbon
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g frisca lichida
  • 200 g zmeura
  • o piersica mare
  • piscoturi

Mod de preparare

Galbenusurile se bat la bain-marie impreuna cu zaharul brun si zaharul vanilat, pana se obtine o spuma si incep sa se ingroase. Se lasa la racit. Se amesteca apoi cu branza de vaci si cu frisca batuta bine. Fructele se spala si se scurg bine, piersica se taie cubulete. Se amesteca in crema. Intr-o tava cu pereti detasabili se aseaza piscoturile la baza si pe margini. Piscoturile de pe margini le-am taiat pe jumatate. Se toarna crema si se lasa la rece cel putin 4 ore. Nu este nevoie de gelatina la acest tort, se va intari super crema!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (73)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort Magia Craciunului

Postat de Constelatialeu

Desert tort Magia Craciunului

Mai intai topim cele 150 g ciocolata neagra si o punem in forma alba, imbracam bine peretii cu ciocolata ( aici am gresit un pic, cred ca trebuia un pic mai gros stratul de ciocolata, nu a iesit...

Citeste continuarea

Tort ecler cu crema de capsuni

Postat de angyb

Tort ecler cu crema de capsuni

Aluatul:  Fierbem apa impreuna cu uleiul .Cand clocoteste luam de pe foc si turnam toata faina amestecand rapid .Lasam sa se racoresca dupa care adauugam pe rand ouale si amestecam dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2011, 23:39
prima...
la 24.06.2011, 23:42
Suuuuuper
la 24.06.2011, 23:48
Magic!!!
la 24.06.2011, 23:50
Se pare ca e combinatia ideala! Mi-a placut si cheese-ul tau, Rux
la 24.06.2011, 23:52
Oana....multumesc

Vezi toate comentariile (73)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking