Tortelini cu branza si sos pesto

Postat de cristeena20 in Paste
28 Iun 2016 | 8408 vizualizari
Tortelini cu branza si sos pesto

Cand nu aveti mult timp sa gatiti si daca va plac pastele -iata aici reteta ideala de paste, cu o aroma parfumata de busuioc.

Ingrediente

  • 1 pachet de tortellini cu branza
  • o mana busuioc proaspat
  • ulei de masline (cca 1/4 pahar)
  • 1 catel unsturoi
  • muguri de pin
  • parmezan ras
  • foarte putina sare

Mod de preparare

-Punem apa la fiert si cand da in clocot punem sare si pastele praspete . Dupa 3-5 minute stingem si le scurgem. 

- In prealabil am facut sosul pesto: Intr-un vas punem frunzele de busuioc, uleiul de masline, samburii de pin, putina sare, piper alb, usturoi, parmezan ras-toate cantitati mici , dupa gustul fiecaruia. Mixam cu blenderul vertical. 

- Turnam sosul peste pastele fierbinti si servim cu parmezan ras deasupra. (niciodata parmezanul nu e prea mult la paste).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelini cu branza si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Paste cu ton gratinate

Postat de cristeena20

Paste cu ton gratinate

Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei ; le strecuram si le stropim cu putin ulei de masline. Intr-o tigaie calim 2 catei de usturoi cu ciupercile scurse si feliate si adaugam crenvustii...

Citeste continuarea

Paste quatro formaggi

Postat de simona72

Paste quatro formaggi

Pastele se fierb cu apa si sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pt sos: punem untul si uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam usturoiul intreg(doar putin zdrobit) si lasam 1 minut pe foc....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2016, 19:52
Mmmm buni buni!
la 28.06.2016, 20:23
la 28.06.2016, 20:29
la 30.06.2016, 11:06
la 17.07.2016, 17:10
Immmm, tare bun!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking