Ingrediente
- 1 pachet de tortellini cu branza
- o mana busuioc proaspat
- ulei de masline (cca 1/4 pahar)
- 1 catel unsturoi
- muguri de pin
- parmezan ras
- foarte putina sare
Mod de preparare
-Punem apa la fiert si cand da in clocot punem sare si pastele praspete . Dupa 3-5 minute stingem si le scurgem.
- In prealabil am facut sosul pesto: Intr-un vas punem frunzele de busuioc, uleiul de masline, samburii de pin, putina sare, piper alb, usturoi, parmezan ras-toate cantitati mici , dupa gustul fiecaruia. Mixam cu blenderul vertical.
- Turnam sosul peste pastele fierbinti si servim cu parmezan ras deasupra. (niciodata parmezanul nu e prea mult la paste).
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelini cu branza si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|