Ingrediente
- 300 gr tortellini -cu speck
- 300 gr piept pui
- 250 gr mascarpone
- 1 borcan mic de ciuperci chaampignon de Paris
- 1 lingura mix oglio , aglio , chili [ patrunjel uscat, usturoi uscat, ardei iute ]
- 8 buc rosii uscate conservate in ulei
- 4 linguri ulei de la rosiile conservate
- 4 catei de usturoi
- nucsoara pudra
- piper macinat
- sare de Himalaya
- Patrunjel verde
Mod de preparare
- Puiul se taie fasii sau cuburi dupa preferinta, se condimenteaza si se caleste in uleiul de la rosiile uscate pana devine auriu.
- Fierbeti tortellini in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj.
- Se adauga usturoiul taiat feliute.
- Puneti ciupercile si adaugati mascarpone. Amestecati.
- Taiati fasii rosiile uscate si le puneti in sosul format prin topirea branzei mascarpone.
- Incorporati in sos mixul de condimente si putina pudra de nucsoara.
- La sfarsit puneti tortellini si amestecati.
- Gustati si sarati /condimentati daca mai este nevoie.
- Decorati cu mix de condimente si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|