Tortellinni cu carne si sos de rosii

Postat de silvi0ara in Tortellini
12 Mar 2010 | 8523 vizualizari
Tortellinni cu carne si sos de rosii

Ingrediente

  • 1 pachet tortellini cu carne
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cutie sos de rosii-400g
  • 2 linguri smantana
  • 100ml frisca lichida
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • busuioc proaspat cateva frunze
  • oregano proaspat sau uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 50g pastrama vita
  • mozzarella rasa dupa gust

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei de masline,se adauga usturoiul zdrobit si se lasa 3-4 secunde sa-si lase aroma,apoi se adauga sosul de rosii si condimentele.Se lasa sa dea 2-3 clocote,apoi se adauga 2 linguri smantana si frisca lichida.Se amesteca pana se omogenizeaza,apoi se toarna sosul peste paste.Separat intr-o tigaie se prajeste putin pastrama de vita taiata marunt,apoi se adauga peste paste.Se servesc fierbinti cu mozzarella rasa pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellinni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu carne, sos de rosii si masline

Postat de miha

Tortellini cu carne, sos de rosii si masline

Pastele se fierb in apa cu sare timp de 8 minute, conform indicatiilor de pe ambalaj. Ceapa si usturoiul tocate marunt se pun la calit usor in  cateva linguri cu ulei de masline. Se...

Citeste continuarea

Tortellinni cu carne si sos de rosii

Postat de miha

Tortellinni cu carne si sos de rosii

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se taie marunt si se pun intr-o tigaie. Se inabusa in 2-3 linguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2010, 12:05
silvia , iarasi poftesc la ce faci ai furculitele de la mine
la 12.03.2010, 12:30
Ce bunatate..............))))

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking