Traistute cu ciuperci si carne de porc

Postat de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri
29 Apr 2012 | 4114 vizualizari
Traistute cu ciuperci si carne de porc

Ingrediente

  • Pentru clatite:
  • 2 oua
  • 200ml lapte/apa minerala
  • 60 g faina
  • 30 ml ulei
  • Pentru umplutura:
  • 400g carne porc(tocata)
  • 200g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita busuioc uscat/1 fir busuioc verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare

Mod de preparare

Clatite:

Mixezi ingredientele pentru clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute.

In tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele.

Umplutura:

Intr-un vas,fierbi ciupercile,in prealabil curatate de coaja si spalate.Scurgi bine ciupercile si le tai marunt.

Toci fin partea alba a firelor de ceapa si o inabusi in ulei amestecat cu 1 lingura de apa.Dupa 2-3 minute,adaugi ciupercile,carnea tocata,busuiocul maruntit si sare dupa gust.Amesteci pana ce carnea este buna pentru mancat,apoi iei umplutura de pe foc si incorporezi smantana.

Repartizezi umputura pe clatite si le legi sub forma unor traistute,cu frunze de ceapa verde.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Postat de rocsi_1612

Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Spalam ghebele si le punem in apa la desarat sau le puteti da cateva clocote sa iese sarea. Spalam orezul, il punem la fiert, apoi il scurgem de apa. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu praz si telemea

Postat de gicuta69

Chec aperitiv cu praz si telemea

Fierbem morcovii in apa cu un praf de sare. Cand sunt fierti ii scoatem ,ii lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Punem uleiul la infierbantat intr-o cratita, adaugam prazul taiat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2012, 14:52
la 29.04.2012, 14:53
la 29.04.2012, 18:50
place
la 29.04.2012, 19:24
delicioase!
la 29.04.2012, 21:51
super

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking