Trandafiri cu branza si goji

Postat de mimmi in Dulciuri
7 Noi 2011 | 3816 vizualizari
Trandafiri cu branza si goji

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 10 g drojdie uscata
  • 2 linguri ulei
  •  lapte cat cuprinde
  • aroma de portocala
  • 150 g zahar
  • 400-500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • coaja rasa de portocala
  • 100-150 g zahar
  • cca 30 g fructe goji
  • + 1 ou pt uns

Mod de preparare

Drojdia se amesteca cu 1 lingura zahar, 1 lingura faina si 100 ml lapte caldut, se lasa la dospit. Cernem faina intr-un bol, in mijloc turnam maiaua, pe margine adaugam ouale, zaharul, aroma de portocala, uleiul, un praf de sare. Framantam, adaugand lapte cat cuprinde. Lasam aluatul la dospit cca 1 ora.

Se strecoara branza(sa nu aiba apa), se indulceste dupa gust, se adauga coaja de portocala, oul si fructele goji.

Intindem aluatul,il taiem patratele pe care le crestam pe margini in forma de x.(precum in filmulet). In mijloc punem o lingurita cu branza si formam trandafirasul. Ii ungem cu ou batut si ii punem in tava,dam tava la cuptor pt 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu branza si goji" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert biscuiti boabe de cafea

Postat de xana

Desert biscuiti boabe de cafea

Margarina la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul, galbenusul, un praf de sare si vanilia pana devine o crema pufoasa. Punem cafeaua rece si amestecam. Se adauga apoi faina,amidonul...

Citeste continuarea

Desert placinta cu mere

Postat de Ina

Desert placinta cu mere

Punem faina intr-un vas incapator, formand in centru o gropita in care presaram un praf de sare. Adaugam otetul si 2-3 linguri cu ulei.  Incepem sa adaugam apa rece, putin cate putin,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2011, 22:02
Ti-au iesit frumosi!
la 07.11.2011, 22:06
Ii dai cu cana cu tot?
la 07.11.2011, 22:06
ce gust au fructele goji?chiar eram curioasa sa le incerc
la 07.11.2011, 22:23
ce frumosi si deliciosi sunt trandafirasi
la 07.11.2011, 23:18
n-am auzit in viata mea pana amu de fructele astea musai sa ma documentez ca sa nu creada fetele astea ca-s scoborata direc din varf de munte

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking