Treccia ripiena sarata

Postat de ala_oancea in Pizza
27 Mai 2009 | 25410 vizualizari
Treccia ripiena sarata

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 35 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 15 gr sare
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 250 gr apa
  • sos de rosii
  • mezeluri feliate
  • felii branza topita
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si cu putina apa calduta. Varsam drojdia peste faina, adaugam untul la temperatura camerei, restul de zaharul, sarea si restul de apa. Dupa 5 minute de framantat punem aluatul intr-un bol acoperit si il punem pentru o ora intr-un loc caldut Intindem aluatul. Cu muchia unui cutit impartim in trei foaia dar fara sa o taiem. Taiem partile exterioare in fasii egale si nu prea groase. Ungem partea centrala cu sos de rosii, si asezam apoi alternativ felii de mezel si branza topita. Se impletesc fasiutele. Ungem cu galbenus amestecat cu un strop de lapte si o dam la cuptor pt 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Treccia ripiena sarata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza la tigaie

Postat de MotanLaOale

Pizza la tigaie

Blat : Se amesteca oul, iaurtul, uleiul si faina amestecata cu sarea si praful de copt. Trebuie sa obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite care curge mai greu de pe tel, dar totusi...

Citeste continuarea

Mini pizza la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Mini pizza la cuptor

Intr-un bol punem drojdia cu putin lapte caldut si putina faina, amesetecam maiaua si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina, maiaua, untul, zaharul si treptat lapte caldut, framantand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2009, 17:19
cum poate sa arate branza aia topita
la 27.05.2009, 17:29
Se poate face si cu alte umpluturi, chiar si dulci. Eu am mai facut tot sarata si am pus si un strat de ciuperci.
la 28.05.2009, 13:21
wow tre sa fie foarte gustos
la 28.05.2009, 16:48
Arata nemaipomenit!!
la 10.09.2009, 01:40

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking