Trigoane cu branza de burduf

Postat de Mokuska in Aperitive / Garnituri
3 Aug 2014 | 6198 vizualizari
Trigoane cu branza de burduf

Recent am primit de la mama branza de burduf, din aia buna de la stana :). Incerc sa prepar tot felul de mancaruri si aperitive din ea. Este delicioasa si foarte grasa, asa ca merge la orice preparat cu varf si indesat ;).

Ingrediente

  • aluat foietaj 800 g
  • 300-400 g branza burduf (de oaie)
  • 1 ou
  • sare
  • boia

Mod de preparare

Lasam aluatul de foietaj sa se decongeleze in frigider.

Taiem aluatul in forma de patrat mai mare (dupa plac).

Asezam branza burduf pe fiecare patrat, presaram cu sare dupa gust si inchidem marginile in forma de triunghi cu ajutorul furculitei.

Triunghiurile se ung cu ou batut cu boia si sare, se aseaza in tava.

Se lasa la cuptorul fierbinte pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pate de casă

Postat de CulinaryRainbow

Pate de casă

   Pentru început am spălat și am uscat 5 borcane de 370g. În ele voi pasteuriza și voi păstra pateul.    Am curățat ficatul de pielițe și cheaguri de...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branza

Postat de gaby_d

Aperitiv rulada cu sunca si branza

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Galbenusurile amesteca-le cu smantana si adauga-le peste albusuri. Pune si faina amestecata cu praful de copt si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2014, 00:35
bune bune
la 03.08.2014, 00:37
Motan
la 03.08.2014, 06:39
Dar de dimineata te-ai apucat de gatit
la 03.08.2014, 07:33
ne plac si noua tare mult!
la 03.08.2014, 08:00

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking