Ingrediente
- 1 pachet foi de placinta
- 600 g branza dulce de vaci
- 60 g smantana grasa
- 1 pachet zahar vanilat
- 250 g zahar praf
- 1 galbenus de ou
- 100 g unt topit
Mod de preparare
Branza se freaca cu zaharul, smantana,galbenusul si praful de vanilie, pana devine o pasta.
Intindem foile de placinta,pe masa de lucru, le stropim cu unt si le suprapunem cate patru. Taiem trei fasii in lungime, adaugam in capatul fiecareia cate o lingura generoasa din crema de branza si incepem inpachetarea, dreapta, stanga, pana adunam toata fasia de aluat intr-un triunghi. Procedam la fel si cu restul...
Asezam trigoanele intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, presaram putin zahar tos pe fiecare si le dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 25-30’.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|