Trigoane cu branza de burduf

Postat de Mokuska in Aperitive / Garnituri
3 Aug 2014 | 6245 vizualizari
Trigoane cu branza de burduf

Recent am primit de la mama branza de burduf, din aia buna de la stana :). Incerc sa prepar tot felul de mancaruri si aperitive din ea. Este delicioasa si foarte grasa, asa ca merge la orice preparat cu varf si indesat ;).

Ingrediente

  • aluat foietaj 800 g
  • 300-400 g branza burduf (de oaie)
  • 1 ou
  • sare
  • boia

Mod de preparare

Lasam aluatul de foietaj sa se decongeleze in frigider.

Taiem aluatul in forma de patrat mai mare (dupa plac).

Asezam branza burduf pe fiecare patrat, presaram cu sare dupa gust si inchidem marginile in forma de triunghi cu ajutorul furculitei.

Triunghiurile se ung cu ou batut cu boia si sare, se aseaza in tava.

Se lasa la cuptorul fierbinte pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv fritatta cu cartofi

Postat de AlexTeacher

Aperitiv fritatta cu cartofi

Incinge bine o tigaie, pune carnea din carnat si incepe s-o calesti; nu e nevoie de ulei intrucat aceasta-i suficient de grasa. Adauga ceapa verde peste carne si caleste-le impreuna....

Citeste continuarea

Tarta cu ficatei de pui

Postat de GeorgianaGrigorescu

Tarta cu ficatei de pui

Pentru aluat  amestecam toate ingredientele framantand cu mana.Aluatul nu trebuie sa fie foarte tare.Introducem aluatul la frigider pana pregatim umplutura. Spalam bine ficateii si ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2014, 00:35
bune bune
la 03.08.2014, 00:37
Motan
la 03.08.2014, 06:39
Dar de dimineata te-ai apucat de gatit
la 03.08.2014, 07:33
ne plac si noua tare mult!
la 03.08.2014, 08:00

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking