Ingrediente
- 1 pachet foietaj
- 250 g spanac
- 100 g ricotta
- 3 lg parmezan ras
- 1 ou
- sare
- piper
- un varf cutit nucusoara
- 1 galbenus
Mod de preparare
1.Am calit spanacul in putin ulei de masline.Am lasat la foc pana a scazut toata zeama,apoi am lasat la racit.
2.Intr-un bol am pus spanacul,oul,ricotta,parmezan,sare,piper,nucusoara si am mestecat bine.
3.Am incins cuptorul la 180°.
4.Am intins aluatul si am taiat 8 patratele,am pus cate o lingurita de compozitie,le-am inchis in forma de triunghi,le-am asezat in tava,le-am uns cu un gabenus si am dat la cuptor pentru 20-30 min pana devin aurii.
Calde sau reci sunt un aperitiv foarte gustos.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|