Ingrediente
- - crema caramel de casa
- - nuca prajita, tocata grosier
- - 1 lingura mare cu mascarpone
- - 10-12 piscoturi
- - 1 lingura rom
Mod de preparare
Intr-un castron, faramam cu mana piscoturile. Le amestecam cu nuca tocata si adaugam 2-3 linguri caramel, 1 lingura mare cu mascarpone si romul. Amestecam intai cu o lingura, apoi, folosim o manusa de unica folosinta si amestecam cu mana pana devine modelabila compozitia.
Pregatim o farfurie, cernem cacao neagra si/sau ornamente de cacao, apoi formam bilute aproximativ egale, le tavalim fie prin cacao, fie prin ornamente si le asezam pe un platou. Pudrati-le bine prin cacao, caci ele mai absorb pana se intaresc. Le dam la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cu caramel, nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|