Tort de Craciun II
Postat de susu
Blat alb: Se freaca galbenusurile cu zaharul si sarea adaugand din cand in cand cate o lingura de apa pana se obtine o crema ca o alifie. Galbensusurile se presara cu sare, esenta si...
Citeste continuareaAlt big yum! :)))
Ingrediente
Mod de preparareIntr-un castron, faramam cu mana piscoturile. Le amestecam cu nuca tocata si adaugam 2-3 linguri caramel, 1 lingura mare cu mascarpone si romul. Amestecam intai cu o lingura, apoi, folosim o manusa de unica folosinta si amestecam cu mana pana devine modelabila compozitia. Pregatim o farfurie, cernem cacao neagra si/sau ornamente de cacao, apoi formam bilute aproximativ egale, le tavalim fie prin cacao, fie prin ornamente si le asezam pe un platou. Pudrati-le bine prin cacao, caci ele mai absorb pana se intaresc. Le dam la rece pana in momentul servirii. Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cu caramel, nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|
Postat de susu
Blat alb: Se freaca galbenusurile cu zaharul si sarea adaugand din cand in cand cate o lingura de apa pana se obtine o crema ca o alifie. Galbensusurile se presara cu sare, esenta si...
Citeste continuareaPostat de epurasha2bb
Acest tort l-am facut rapid pentru soacra mea asa ca i-am spus ”Socrella” iar ”Straciatella” fiindca imi place aceasta combinatie de vanilie cu ciocolata mai ales la...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|