Turkey Burger

Postat de kryky_55 in Mancaruri cu carne
9 Iun 2009 | 6473 vizualizari
Turkey Burger

Cei mai buni burgeri :D!

Ingrediente

  • 500 grame carne tocata de curcan sau pui
  • 1 mana pesmet de paine
  • 1 ou batut
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml supa de pui
  • 1/2 lingurita de paprika
  • sare,piper,oregano

Mod de preparare

Framantati bine carnea cu paprika,sare,piper putin oregano si usturoiul pisat.

Adaugati pesmetu ,oul si supa de pui si framantati bine,bine (aproximativ 5-10 minute).

Din compozitia rezultata formati Burgeri cu mana(mie mi-au iesit 5 chiftele ) si ii dati la frigider pentru 20-30 de minute.

Se prajesc pe gratar sau in cuptor.(eu iam prajit in tava de la aragaz pe suport si au iesit foarte bine chiftelele;fara grasime,iar sesesuptul lor am reusit sa fac in acelasi timp si cartofii.

Dupa ce ati prajit chiftelele bine pe ambele parti le asezati in chifle si le serviti alaturi de ce aveti la indemana si ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turkey Burger" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

Postat de gurita_ta2005

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

Bucatiile de carne se condimenteaza pe ambele parti si se pun intr-o tigaie cu putin unt si ulei de masline,pentru cateva minute pe fiecare parte. Se scot din tigaie pe o farfurie,iar peste...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de vita

Postat de Patricia_Iordache_79

Sarmale in foi de vita

Eu am folosit foi de vita in saramura si de aceea inainte de a le folosi le-am tinut aproximativ 1 ora intr-un vas cu apa rece, cat sa le acopere, ca sa nu fie foarte sarate. Curatam morcovul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2009, 00:17
Suuuper ideea! Iar mi s-a facut foame la ora asta
la 07.07.2009, 18:57
Burgerii mei sunt la cuptor Grilajul meu de la cuptor nu e asa des si n-am putut sa-i pun acolo, asa ca i-am pus in tava cu hartie de copt
la 08.07.2009, 12:52
cartofii cum i-ai facut?
la 05.08.2009, 00:35
Mada, eu am facut cartofii la cuptor, i-am tavalit prin pesmet si condimente, o bunatate!
la 05.08.2009, 02:04
wow! la ora asta imposibila mi-ai facut o foame si mai imposibila. de notat reteta asta...data viitoare dau o fuga sa-ti pap si urechile la asemenea provocari

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking