Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Postat de ladydi in Pui
26 Iun 2018 | 3181 vizualizari
Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Ingrediente

  • 300 g carne tocata de pui
  • 1 vanata
  • 2 dovlecei
  • 150 g cascaval afumat feliat rotund
  • 12 felii de paine de secara toast
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 rosii
  • 1 legatura de marar
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri de pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica, iar celalalt il taiem la fel ca vanata si il lasam sa se scurga. Tocam marunt ceapa verde, patrunjelul, mararul si usturoiul.

Amestecam carnea tocata cu legumele tocate marunt, oul, pesmetul si potrivim gustul de sare si piper. Formam chiftelute plate, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru circa 30-40 de minute.

Intre timp incingem tigaia grill, o ungem cu putin ulei si coacem feliile de vinete si de dovlecei cate 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoatem pe prospop de hartie si le lasam sa se racoreasca un pic.

Cu ajutorul unui pahar taiem rotund feliile de paine. Dupa ce s-au racorit un pic si chiftelutele, formam turnuletele.

Pe o felie de paine asezam o felie de cascaval, una de vanata, o chifteluta, o felie de dovlecel, inca o felie de vanata si o felie de rosie. Fixam turnuletele cu scobitori si le dam la cuptor pentru circa 10 minute.

Servim cu salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de pui, vinete si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui Kievskaia

Postat de merisor67

Pui Kievskaia

Preparăm mai întâi untul aromatizat care trebuie să stea la congelator o perioadă. Tocăm verdețurile mărunt, pisăm usturoiul, radem puțină coajă de lămâie și le...

Citeste continuarea

Reteta Contesei Ilona – piept de pui cu sote de ghebe si orez

Postat de Lia1

Reteta Contesei Ilona – piept de pui cu sote de ghebe si orez

In cazul in care folositi ciuperci deshidratate (cum este cazul meu pt. ca numai sub forma aceasta am gasit in zona), primul pas este sa puneti ghebele la hidratat. Se dau un clocot, se scurg, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2018, 12:20
Delicioaseeeee!!!!
la 27.06.2018, 12:27
Foarte bune!
la 27.06.2018, 12:44
Bune!
la 27.06.2018, 12:46
Ce bunatate!
la 27.06.2018, 14:16

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking