Turta de cartofi cu ceapa verde si sunca

Postat de nyana in Aperitive / Garnituri
19 Noi 2009 | 5719 vizualizari
Turta de cartofi cu ceapa verde si sunca

Ingrediente

       turta :
  • 600g cartofi
  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 1 lingurita sare 
  • 1 lingura marar tocat
       umplutura:
  • 2 legaturi ceapa verde tocata
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 100g sunca praga taiata fasii subtiri
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • 1/2lingura patrunjel
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • ulei  

Mod de preparare

Fiierbem cartofii in coaja. Ii decojim si ii  dam pe razatoarea mica. Adaugam faina, sarea, piperul, mararul si ouale. Framantam bine. Ungem cu ulei o forma rotunda si o tapetam cu faina. Asezam turta in forma si o lasam la copt 30 de minute la 190 grade.

Intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei. Punem ceapa rosie si o inabusim 1 minut, adaugam rondelele de ceapa verde si sunca , amestecam pana se calesc apoi adaugam morcovul ras si piperul. Lasam la foc mic pana scade apa lasata de legume. Adaugam patrunjelul tocat.

Scoatem turta pe un platou rotund si adaugam umplutura peste turta

pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de cartofi cu ceapa verde si sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Postat de comanligia

Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Se incinge cuptorul. Se unge tava cu ulei (eu am folosit una de briose). Apoi se toaca nu prea marunt ciupercile si se pun la calit, se adauga peste ciuperci si Kaizerul si se calesc cateva...

Citeste continuarea

Cartofi si sfecla rosie gratinati

Postat de simona72

Cartofi si sfecla rosie gratinati

Sfecla rosie se spala, se usuca cu prosoape de hartie, se taie capetele, se pune in hartie de aluminiu, se face un pachetel care se da la copt la cuptorul incins la 200 grade pentru 30 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2009, 18:17
arata ca o pizza rustica cred ca este buna
la 19.11.2009, 18:39
f interesanta, cred ca e bunuta!
la 19.11.2009, 18:59
interesanta..am sa incerc si eu
la 20.11.2009, 11:24
la 05.04.2010, 17:25
chiar k arata k o pizza

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking