Tzatziki

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
30 Sep 2012 | 4375 vizualizari
Tzatziki

In septembrie am fost din nou in Grecia si cum stiti ce mult imi place mancarea mediteraneana, trebuie sa va spun ca nu a fost o zi in care sa nu servesc aceasta delicatesa si de fiecare data in alta taverna... ......ceea ce vedeti in imagine a fost numai pentru decor caci grosul s-a servit din castron si mmmm tare-i delicios!

Ingrediente

  • 7 castraveti proaspeti( mici)
  • 4 catei de usturoi
  • 10 linguri de iaurt grecesc
  • o lingura de ulei de masline
  • sare de mare
  • optional, marar, ceapa verde etc...

Mod de preparare

Castravetii i-am dat pe razatoarea mare, usturoiul l-am trecut prin pasatorul de usturoi, apoi am amestecat cu o lingura de ulei, am pus iaurtul si am potrivit gustul de sare. Aceasta varianta simpla mie imi place cel mai mult, fiecare e liber sa prepare dupa bunul plac adaugand si alte ingrediente, marar, ceapa verde sau ce il inspira mai mult...

Eu am scos interiorul a doi castraveti si i-am umplut cu tzatziki apoi i-am feliat...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de curcan in sos de mustar

Postat de mirela0911

Piept de curcan in sos de mustar

Se spala bucata de carne, apoi se sterge de apa cu prosoape absorbante. Se lasa deoparte. Intr-un bol se pune uleiul, sarea, piperul, boiaua si rozmarinul. Se amesteca, apoi se adauga mustarul....

Citeste continuarea

Piept de curcan la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de curcan la cuptor

Se spala bine bucata de carne, apoi se lasa sa se scurga de apa. Se sterge cu prosoape de hartie pentru a indeparta surplusul de apa. Intr-un bol se pune uleiul so condimentele. Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2012, 20:22
ce bine arata!!!
la 30.09.2012, 20:23
Ce frumos ai asezat-o in castravete
la 30.09.2012, 20:24
Gurita ai vrut sa iei tu tot? pup fata frumoasa!
la 30.09.2012, 20:24
la 30.09.2012, 20:25
Rocsicuta delicata si scumpa...iti multumesc...a fost doar inspiratia de moment, te imbratisez!

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking