Un mic dejun copios

Postat de mamaieelena in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2012 | 3747 vizualizari
Un mic dejun copios

Ingrediente

  • 1 ou
  • 3 linguri cu cascaval ras
  • 1 ridichie
  • salata
  • ardei
  • rosie

Mod de preparare

Se incepe prin a pregati cosuletul din cascaval ras astfel: intr-o tigaie de dimensiuni mai mici decat cea normala se pune la incins la foc de aragaz si se imprastie pe toata suprafata, cascavalul in mod egal. La inceput focul trebuie sa fie mai domol, iar cand cascavalul s-a topit uniform se da focul mai mare. Cu o paleta si cu indemanare se intoarce ca la clatite pe cealalta parte ca sa se rumeneasca putin. Se scoate pe dosul unui borcan de miere si rapid se aduna cascavalul pe peretii borcanului pentru a da forma de cos si acesta sa se intareasca. Se lasa pana la racirea completa a cosuletului.

In aceeasi tigaie am facut un ou ochi pe care l-am pus in cosulet ornand cu ridiche, ardei si rosie. La baza am pus salata verde rupta in bucati mici. Alaturi de o cafea cum sotul obisnuieste sa bea dimineata este delicios acest mic dejun.

Pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Un mic dejun copios" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mic dejun copios

Postat de Constelatialeu

Mic dejun copios

Ouale cu un praf de sare si piper le batem bine, adaugam ceapa taiata marunt. Separat taiem carnatul rondele subtirele, le punem in tigaia incinsa si le intoarcem de pe o parte pe alta, un minut...

Citeste continuarea

Mic dejun copios

Postat de bahna_violeta

Mic dejun copios

Mai intai punem carnaciorii la fiert in 50 ml apa, dupa ce au fiert ii intepam js ii lasam sa se prajeasca in propria grasime. Pentru pireu punem cartofii fara coaja la fiert cu un praf de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2012, 10:01
Elena ,,parasuteaza ''si la mine o portie inca n-am luat mic- dejunul
la 07.06.2012, 10:47
copios dar si frumos
la 07.06.2012, 11:26
mihaela cu drag ti-as parasuta o portie
la 07.06.2012, 11:26
gina multumesc de apreciere
la 07.06.2012, 11:43
frumos

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking