Varza calita cu costita afumata

Postat de adelina91 in Porc
12 Oct 2011 | 6375 vizualizari
Varza calita cu  costita afumata

Deci vreau sa va spun ca nici nu ma gandeam sa pun aceasta reteta aici....zilele trecute prietenul meu a intrat el la bucatarie;)),,,a vrut sa ma suprinda..si a reusit.... dupa ce a asezat totul in farfurie imi zice stii amore asta e reteta de pus pe bucataras si am luat telefonul;)),, si gata poza.... pacat ca nu am facut si in momentul ce o pregatea...vreau sa va spun ca e foarte buna...desi nu le prea am cu varza

Ingrediente

  • o varza potrivita ca marime
  • costita afumata(sau  slaninuta),,asa se face la ei in  ardeal...
  • o  ceapa
  • otet(cam 2 capacele....pentru  a lua din dulceata verzei)
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se taie varza(fasii) si  se freaca cu  sare...se lasa cam 10  minute ca sa se inmoaie.

Punem carnea taiata sa se prajeasca pe toate partile,  iar apoi  adaugam ceapa  taiata marunt, apoi  adaugam varza,

In timp  ce varza scade si  se caleste adaugam sare,piper si  cele doua capacele de otet,care nici  nu  se va simti  in mancare.

Gustati cand credeti  ca e bine  facuta adaugati  un pic de suc de rosii, impreuna cu  patrunjel si se mai  lasa inca 5 minute.

Se serveste cu  mamaliguta calda si  castraveti  murati      

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza bicolora calita cu afumatura

Postat de MotanLaOale

Varza bicolora calita cu afumatura

Varza alba si rosie se curata si se toaca fidea mai mare, se presara cu sare si se lasa sa se imoaie putin. (25-30 minute) Costita si scarita se taie fasii si se pun la prajit in ulei intr-o...

Citeste continuarea

Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

Postat de robert_badica

Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

Curatam cepele si le tocam cubulete. Apoi intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa. Lasam la calit circa 5 minute. Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam varza tocata julien, si mai lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2011, 09:00
buna buna
la 12.10.2011, 09:11
buuuuuun
la 12.10.2011, 09:28
excelenta
la 12.10.2011, 09:32
foarte buna..
la 12.10.2011, 09:45
ce imi mai place

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking