Varza calita cu taietei si kaizer

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
20 Noi 2010 | 8612 vizualizari
Varza calita cu taietei si kaizer

ceva ce se face rapid si este foarte bun...si bineinteles,e tot la ceaun...:))))

Ingrediente

  • 1 varza mica de 600gr,
  • 100 gr teietei lati,
  • 200 gr kaizer,
  • 1 lingurita boia,
  • 1 lingurita sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 2 fire ceapa verde(sau o ceapa alba mai mica)

Mod de preparare

Kaiserul il punem intr-un vas cu apa cu o ora inainte sa gatim,pentru a iesi sarea din el,daca nu mancam foarte sarat.

Spalam varza si o taiem fasii.O punem intr-un bol cu o lingurita de sare,o amestecam si o lasam la scurs 10minute.

Pastele le punem la fiert in apa cu sare,dupa cum scrie pe prospectul de pe pachet.Cand sunt fierte le surgem si le dam printr-un jet de apa rece si le punem pe o farfurie.

Tiem rondele ceapa si o punem la calit in putin ulei.Scurgem varza de zeama lasata si o punem peste ceapa si lasam pe foc 15minute,pana se inmoaie varza.Condimentam cu piper si punem boiaua.

Separat,intr-o tigaie cu putin ulei prajim putin kaizerul taiat fasii.

La sfarsit,cand toate sunt gata,amestecam pastele cu varza si cu kaizerul si condimentam cu putin cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu taietei si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (83)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulouri cu sunca si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam apa minerala treptat pana obtinem un aluat omogen si elastic. La final incorporam uleiul....

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu cabanos

Postat de rocsi_1612

Chec aperitiv cu cabanos

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete. Maslinele le taiem rondele. Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite. Luam cateva fire de marar verde, le spalam,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2010, 17:51
Desi varza cu taitei n-am mai auzit...
la 20.11.2010, 17:53
varza cu taietei?ceva nouuu tre sa fie bun merita incercat
la 20.11.2010, 17:59
Ina....nu ai mai auzit de varaza cu teietei???
la 20.11.2010, 17:59
Aziz,merita incercat,e buna si se face rapid
la 20.11.2010, 18:05
nici eu nu am intalnit asa ceva. cred ca o s-o-ncerc

Vezi toate comentariile (83)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking