Ingrediente
- 400 gr de varza de Bruxelles
- 100 gr de chorizo doux
- 2 linguri ulei
- 2 linguri smantana
- boia de ardei
- sare
- parmezan
Mod de preparare
Spalati varza de Bruxelles rapid sub apa rece.
Taiati baza si indepartati prima foaie daca este ofilita si taiati-le in 2..
Taiati carnatul in felii fine.
Puneti-le la prajit intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei .
Adaugati varza, reveniti impreuna 10 minute.
Amestecati, puneti sare, piper , boia de ardei. Adaugati smantana si 50 ml de apa , lasati sa fiarba si sa scada timp de 5-10 minutes.
Puneti parmezan ras sau bucatele, amestecati.
Serviti imediat ! Decorati cu parmezan si presarati boia de ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|