Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
19 Mai 2022 | 3929 vizualizari
Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

Varza de Bruxelles este adesea ocolită. Este păcat, pentru că e o legumă plină de beneficii.. Este plina de vitamine si daca este gatita bine va asigur este gustoasa. https://www.blogulluicatalina.com/2022/03/varza-de-bruxelles-cu-chorizo-smantana.html

Ingrediente

  • 400 gr de varza de Bruxelles
  • 100 gr de chorizo doux
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smantana
  • boia de ardei
  • sare
  • parmezan

Mod de preparare

Spalati varza de Bruxelles rapid sub apa rece. 

Taiati baza si indepartati prima foaie daca este ofilita si taiati-le in 2..

Taiati carnatul in felii fine.  

Puneti-le la prajit intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei  .

Adaugati varza, reveniti impreuna 10 minute.  

Amestecati, puneti sare, piper , boia de ardei. Adaugati smantana si 50 ml de apa , lasati sa fiarba si sa scada timp de 5-10 minutes.

Puneti parmezan ras sau bucatele, amestecati.  

Serviti imediat ! Decorati cu parmezan si presarati boia de ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Falafel

Postat de RuxyRux

Falafel

Din aceasta cantitate ne ies 3 portii, eu  le pun in pungi si apoi la congelator. Se pune seara o cana plina de naut intr-o oala mai mare se adauga apa cat sa il acopere cu mult pentru ca...

Citeste continuarea

Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Postat de andaoana

Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida am desfacut-o buchetele si am tinut-o in apa rece cu o lingurita de bicarbonate cam o jumate de ora . Pe foc am pus o oala de 3 l cu apa sa fioarba. Cand apa a inceput sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2022, 17:02
la 19.05.2022, 19:23
la 19.05.2022, 19:55
Bună combinație...!
la 19.05.2022, 20:41
2 kile de parmezan vreau si eu
la 19.05.2022, 23:52

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking