Ingrediente
- 2 verze potrivite( in jur de 1600kg)
- 1,200 kg de piept de porc cu os afumat
- o ceapa mare
- un ardei capia
- 2 morcovi
- o lingurita boia de ardei iute
- 100ml suc de rosii
- cimbru
- piper
- sare
Mod de preparare
Curatam varza de primele foi, o taiem fideluta, o presaram cu sare si o amestecam bine dupa care o punem la foc intr-o oala potrivita.
Legumele se curata si se spala. Morcovul se da pe razatoare. Ceapa si ardeiul capia se toca marunt .
Punem legumele peste varza, condimentam( piper , boia de ardei iute ) si potrivim de gust( cu sare) amestecam foarte bine si lasam la foc potrivit pana cand cantitatea de varza scade. Adaugam pieptul de porc portionat lasa sa fiarba pana cand carnea este aproape facuta dupa care vom adaugam sucul de rosii, cimbrul si vom lasam sa fiarba la foc mic pana cand carnea se desface de pe os.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|