Varza la cuptor cu afumatura,sorici ,kaizer si carnaciori

Postat de krysty in Porc
28 Ian 2014 | 3300 vizualizari
Varza la cuptor cu  afumatura,sorici ,kaizer si carnaciori

Ingrediente

  • 2 verze murate
  • 2 cepe
  • 100 g kaizer
  • marar
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • 150 ml ulei
  • sare
  • 100 g carnaciori oltenesti sau cabanos
  • 200 g coasta afumata de porc
  • 200 g sorici

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o cratita.

Cepele se curata,se spala ,apoi se toaca marunt. Se pun la calit in cratita pana capata  o culoare aurie.

Varza se spala bine apoi se toaca .Se adauga in cratita in care a fost calita ceapa impreuna cu coasta afumata,kaiser-ul  si soriciul taiat fasii si carnaciorii taiati rondele.Punem  200ml apa si lasam in cuptor   cam 30 -40 minute .Cand este aproape gata se pune  bulionul si mararul tocat (spalat in prealabil cu apa rece).Lasam sa se rumeneasca varza usor si apoi scoatem cratita pe un tocator de lemn.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu afumatura,sorici ,kaizer si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulas unguresc cu cartofi noi

Postat de rocsi_1612

Gulas unguresc cu cartofi noi

Muschiul de porc il spalam, il tamponam cu un servet si il taiem bucati potrivite. Curatam ceapa si o tocam marunt. Ardeiul il curatam de seminte si il facem cubulete. Decojim morcovul, il taiem...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat

Postat de Patricia_Iordache_79

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat

Punem fasolea la muiat in apa rece, cat sa o acopere, de seara pana dimineata. Aruncam apa, punem alta apa curata (aproximativ 1.5 l) si lasam la fiert aproximativ 20 minute din momentul in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2014, 17:56
buuuna...eu am avut saptamana trecut in meniu
la 28.01.2014, 17:57
Şi şorici, şi coastă, şi cânăciori, şi mămăligă, şi varză, adică tot ce-mi place mie.
la 28.01.2014, 17:58
Aoleu ce bunatate
la 28.01.2014, 17:59
delicioasa
la 28.01.2014, 18:01
Ce pofta mi-ai facut...

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking