Varza murata calita cu afumatura reteta ca la mama acasa

Postat de Sim0naWorld in Porc
16 Mar 2012 | 20278 vizualizari
Varza murata calita cu afumatura reteta ca la mama acasa

Varza murata calita cu afumatura reteta ca la mama acasa este un preparat traditional romanesc, imbinand savoarea bogata a varzei murate cu aroma ahimtitoare a afumaturii. Este o mancare reconfortanta, potrivita mai ales pentru sezonul rece, care aduce un gust intens si o textura delicioasa. Introducerea ingredientelor in acest preparat este cruciala pentru obtinerea unei combinatii perfecte de arome si a unei consistente echilibrate.

Ingrediente

  • Ingrediente Varza murata calita cu afumatura reteta ca la mama acasa
  • 1 varza murata
  • cca 500 g carne porc afumata
  • suc de rosii
  • ulei
  • 1 cescuta de apa

Mod de preparare

Cum se prepara Varza murata calita cu afumatura reteta ca la mama acasa

Varza am spalat-o in mai multe ape, si am mai lasat-o putin si la desarat.

Carnea am spalat-o bine, si am taiat-o bucati porivite.

 Carnea am calit-o pe toate partile in ulei incins.

 Am adaugat varza tocata nu foarte marunt.. am mai completat cu ulei... si o cescuta de apa.

 Si am lasat sa fiarba cca jumatate de ora... am adaugat putin suc de rosii si am mai lasat cca 5 min.

Am servit fierbinte cu mamaliguta si ardei iuti! Recomandam si rata pe varza

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata calita cu afumatura reteta ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola

Retete similare

Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

Postat de Dya

Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei. Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient....

Citeste continuarea

шашлык- frigarui de porc

Postat de Ksenya

шашлык- frigarui  de porc

Carnea o spalam ,o tamponam cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mai mari.Intr-o caserola sau galetusa ,orice dar sa aiba capac ,punem carnea ,adaugam contimentele, vinul,sarea ,completam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2012, 19:16
super buna
la 16.03.2012, 19:21
super buna
la 16.03.2012, 19:59
la 16.03.2012, 20:31
buna buna
la 16.03.2012, 20:34
vreaaauuuuuuu

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking