Varza murata calita cu carne de porc reteta traditionala

Postat de MIUTA in Porc
10 Feb 2012 | 38954 vizualizari
Varza murata calita cu carne de porc reteta traditionala

Varza murata calita cu carne de porc reteta traditionala este o mancare simpla si  pe gustul tututor. Merita incercata, mai ales daca ati pus varza murata la butoi.

Ingrediente

  • Ingrediente Varza murata calita cu carne de porc reteta traditionala
  • o capatana mare de varza murata
  • 1 kg ceafa de porc
  • 3 bucati ceapa
  • un gogosar rosu mare sau pasta de ardei
  • o lingura mare cu untura
  • cimbru
  • 3-4 foi de dafin
  • piper
  • sare
  • smantana

Mod de preparare

Cum se prepara Varza murata calita cu carne de porc reteta traditionala

Am taiat varza fideluta si am spalat-o in doua ape.Am lasat-o sa stea in ultima apa pana am avut nevoie de ea.

Am calit in untura ceapa taiata marunt.Am adaugat in cazul meu si un ardei rosu mare dar si 3 linguri pasta de ardei.

Am pus carnea taiata bucati,varza,cimbru,foi de dafin,piper si sare foarte putina deoarece e sarata varza.Am pus cam 500 ml apa si am dat varza la cuptor pentru 2 ore.

Am scos vasul din cand in cand si am amestecat.Daca e nevoie se mai pune apa.

Mancarea e gata cand s-a fiert varza si a scazut apa.

Se serveste cu mamaliguta si smantana.

Recomandam si varza a la Cluj sau placinte ardelenesti cu varza murata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata calita cu carne de porc reteta traditionala" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta rapida

Postat de Constelatialeu

Placinta rapida

Mai intai pregatim umplutura, curatam morcovul, ceapa, ardeiul. Radem morcovul, taiem ceapa marunt si ardeiul cubulete, le amestecam cu carnea tocata, adaugam sare si piper. Tot acest amestec in...

Citeste continuarea

Chiftelute in aluat de bere

Postat de ralu_ca

Chiftelute in aluat de bere

Aluatul: Intr-un castron punem faina, sarea si drojdia ( intr-un pahar am pus drojdia si apa calduta ), apoi uleiul si berea. Se framanta pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2012, 21:46
buuuuuuuuuuuuna.
la 10.02.2012, 22:08
ce pofta mi-ai facut
la 10.02.2012, 22:22
am facut si eu..tare buna mai e!!!
la 10.02.2012, 22:26
ce bunatate
la 10.02.2012, 22:32

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking