Vinete Limba soacrei

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
21 Mar 2010 | 15234 vizualizari
Vinete Limba soacrei

nu am cuvinte sant fantastic de bune,mananci si nu te mai saturi de ele

Ingrediente

  • vinete 5-6
  • pasta de tomate 1 borcan
  • usturoi 3-4 dinti
  • otet
  • sare
  • ulei
  • ardei rosu 1 bucata
  • ceapa 1 buc

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja si se taie pe lungime in 4-6 dapinde cat de mari sant vinetele,apoi se sareaza putin dupa care se prajsesc  in ulei sa intorc de cate-va ori de pe o parte pe alta nu mult tare sa nu se arda

Se caleste in putin ulei  ceapa, ardei  tocat sau taiat pestisori,pasta de tomate ,usturoiul pisat ,sare si putin apa (se calesc putin sa se inmoaie bine ardeiul)apoi se ia de pe foc si se pune pun cati-va stropi de otet(3-4 picaturi)cat sai schimbe putin gustul,asta daca va place mai acrisor putin

Vinetele prajite se scot cu o spatula din ulei si se trec printr-o compozitie facuta din  putin otet cu apa si cu sare,numai cat le treceti prin acesta solutie o data apoi se pun pe un platou si se pune sosul de ardei si tomate pe ele

Se servesc ca si garnitura sau ca si muratura

SANT GROZAV DE BUNE INCERCATILE CU INCREDERE

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Limba soacrei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Limba soacrei - aperitiv rusesc din vinete

Postat de RODIMUR

Limba soacrei - aperitiv rusesc din vinete

Mai întâi se face o maioneză bine legată, dintr-un gălbenuș de ou fiert tare, un gălbenuș crud, 1 linguriță rasă de muștar clasic, 30-40 ml de ulei de floarea soarelui și...

Citeste continuarea

Limba soacrei

Postat de eumimi

Limba soacrei

Mai intai, spalam vinetele si le taiem felii cat mai subtiri. Le dam un praf de sare. Le frigem pe gratar sau in tigaie. Amestecam maioneza cu usturoi pisat si adaugam sare.  Ungem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2010, 23:49
Sigur sunt f. bune!!
la 22.03.2010, 00:01
sant grozave oana
la 22.03.2010, 00:06
este un cantec popular care spune ,, soacra , soacra , poama acra ; de te-i coace , cat te-i coace ; tot mai acra te vei face !!''
la 22.03.2010, 00:07
da asa e stiu cantecul mihaela
la 22.03.2010, 08:37
imi lasa gura apa

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking