4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Va invit la un aperitiv rapid si gustos.
Ingrediente
Mod de preparareSpalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram cu sare si le lasam deoparte. Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu urda si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de lia
Curatam vinetele si le taiem felii de 5-7cm grosime. Le pudram cu sare, le punem intr-o strecuratoare si le lasam cam 15-20’ sa-si lase zeama. Intre timp pregatim amestecul...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|