Vitel cu spanac in oala de lut

Postat de susu in Vita
29 Apr 2011 | 4137 vizualizari
Vitel cu spanac in oala de lut

O minunatie iese in aceasta oala, carnea se topeste in gura de frageda ce e si mancarica capata un gust deosebit.

Ingrediente

  • 4 kg spanac
  • 500 gr carne de vital
  • 1 ceapa
  • Putina zeama de carne
  • Boia dulce
  • Vegeta
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 morcov
  • Cateva felii de lamaie

Mod de preparare

Calim ceapa tocata marunt, adaugam apoi usturoiul taiat, carnea bucati si boiaua. Punem supa fierbinte atat cat sa acopere putin carnea dupa care adaugam treptat spanacul spalat si taiat mai mare.Puteti sa-l lasati intreg daca va place sa simtiti spanacul in lingura. Odata ce s-a inabusit bine transferam mancarea in oala, punem morcovelul taiat in patru si-o dam la cuptor. Spre sfarsit adaugam pasta de tomate si condimente dupa gust.

Puteti pune putina zeama de lamaie la final sau cateva felii, ii da un gust bun. Aceasta oala este smaltuita, eu o pun in cuptor inca de la inceput si nu il incalzesc in prealabil ca sa nu am surprize sa crape. Scoateti oala calda din cuptor si adaugati mancarea dupa care o dati la loc. Se poate face aproape orice si rezultatul este nemaipomenit.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu spanac in oala de lut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musaca de vinete (Reteta Video)

Postat de Ina75

Musaca de vinete (Reteta Video)

Curatam vinetele de coaja,apoi le taiem in rondele cu grosimea de 1 deget (chiar si mai subtiri), le presaram cu sare si le lasam minim 30 de minute pentru a iesi apa din ele.Tocam marunt...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de vita

Postat de oanapl

Ardei umpluti cu carne de vita

Alegi ardeii astfel incat sa nu fie patati sau stricati si ii cureti de cotoare si seminte, apoi ii speli. Cureti si tai ceapa marunt. Cureti morcovii, apoi ii dai pe razatoare, iar rosia decojita...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2011, 15:03
la 29.04.2011, 15:19
la 29.04.2011, 15:34
buna buna
la 29.04.2011, 15:34
Delicios
Am invatat de la soacra mea sa adaug la ultimele clocote si o cana de naut fiert; ii da o aroma deosebita
la 29.04.2011, 16:28
bunaaa

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking