Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc

Postat de Ksenya in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2012 | 4344 vizualizari
Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc

M-am gandit sa va ofer o reteta frantuzeasca pe care eu am denumit-o Mont Blanc ,ideala pentru bufetul de revelion sau pentru alta masa festiva. Se prepara usor si rapid sub 10 min, ca si reteta anterioara.

Ingrediente

  • 12 suporturi de vol-au-vents,
  • 300 g hribi ,eu i-am avut la congelator,se poate inlocui si cu Champignon.
  • 150 grame de branza de vaci
  • 60 g unt
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Intr-o tigaie prajim hribii taiati in unt,adaugam sare si piper.Prajim cam 7 min la foc moderat.Scoatem ciupercile din tigaie intr-un bol .Separat intr-un castron frecam branza cu piper,boia de ardei,lichidul  ramas de la ciuperci ,sare si piper.

Umplem cosuletele cu pasta de branza,garnisim cu ciuperci,dam la cuptor cam 2-3 minute.Incercati veti primi complimente de la musafiri

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Trigoane cu branza sarata

Postat de momo121

Trigoane cu branza sarata

Drojdia o dizolvam impreuna cu lingurita de zahar si oul, amestecam bine pana obtinem o pasta moale! Intr-un bol punem faina, este bine sa o cernem inainte sau sa o amestecam cu un tel...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu branza

Postat de gaby_d

Aperitiv saratele cu branza

Intr-un bol am pus untul taiat cubulete, cascavalul ras, drojdia, o lingurita de sare si smantana. Am omogenizat putin apoi am pus faina si am inceput sa framant cu mana. La inceput veti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2012, 20:22
prima venita...prima servita
la 29.12.2012, 04:49
iau si eu unul
la 29.12.2012, 08:38
Cu mare drag Carla!
la 29.12.2012, 12:40
la 29.12.2012, 13:11

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking