Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc

Postat de Ksenya in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2012 | 4326 vizualizari
Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc

M-am gandit sa va ofer o reteta frantuzeasca pe care eu am denumit-o Mont Blanc ,ideala pentru bufetul de revelion sau pentru alta masa festiva. Se prepara usor si rapid sub 10 min, ca si reteta anterioara.

Ingrediente

  • 12 suporturi de vol-au-vents,
  • 300 g hribi ,eu i-am avut la congelator,se poate inlocui si cu Champignon.
  • 150 grame de branza de vaci
  • 60 g unt
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Intr-o tigaie prajim hribii taiati in unt,adaugam sare si piper.Prajim cam 7 min la foc moderat.Scoatem ciupercile din tigaie intr-un bol .Separat intr-un castron frecam branza cu piper,boia de ardei,lichidul  ramas de la ciuperci ,sare si piper.

Umplem cosuletele cu pasta de branza,garnisim cu ciuperci,dam la cuptor cam 2-3 minute.Incercati veti primi complimente de la musafiri

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cartofi prăjiți (cu carne reciclată)

Postat de ela2015

Cartofi prăjiți (cu carne reciclată)

Carnea pregatită anterior (fiartă sau prăjită) se taie în bucăți mici. Eu am avut carne rămasă pregatită după această rețetă...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti, la cuptor

Postat de mirela0911

Dovlecei umpluti, la cuptor

Se curata dovlecelul de coaja. Se taie in doua atat pe lungime cat si pe latime. Se curata de samburi, se sareaza si se lasa sa se scurga de apa. Pipetul de pui se spala apoi se taie fasiute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2012, 20:22
prima venita...prima servita
la 29.12.2012, 04:49
iau si eu unul
la 29.12.2012, 08:38
Cu mare drag Carla!
la 29.12.2012, 12:40
la 29.12.2012, 13:11

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking