Waffe cu banane caramelizate

Postat de bitza in Prajituri
2 Aug 2010 | 8348 vizualizari
Waffe cu banane caramelizate

Ingrediente

  • aluat:
  • 2 oua
  • ~220 g faina
  • 375 g iaurt
  • 2 lg unt topit
  • 2 lg lapte
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • vanilie
  • 4 lg zahar
  • Banane caramelizate:
  • 50 g zahar
  • 2 lg unt
  • 50 ml frisca lichida

Mod de preparare

1. Pentru aluat se amesteca ingredientele uscate cu cele umede si se omogenizeaza bine,trebuie sa obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite(este posibil sa mai fie nevoie da putina faina sa de lapte).Se coace fiecare foaie aprox 5 min.

2. Zaharul se pune intr-o cratita si setopeste,se adauga untul si se amesteca bine,apoi se pune frisca si se mai lasa putin pana se leaga.La final se adauga bananele si se ia de pe foc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu banane caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de prajitura cu gutui, mere, bezea si nuci

Postat de oanapl

Reteta de prajitura cu gutui, mere, bezea si nuci

Iata cum se prepara reteta de prajitura cu gutui, mere, bezea si nuci Se pune făina într-un castron împreună cu untura, sarea și zahărul și se frământă astfel...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu crema mascarpone, piure de castane si nuci

Postat de simona72

Desert prajitura cu crema mascarpone, piure de castane si nuci

Pentru blat: ouale intregi se mixeaza cu un praf de sare si indulcitorul pana isi dubleaza volumul. Cand devin spumoase se adauga in fir subtire uleiul si apa. Ulterior se adauga faina, nuca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2010, 11:00
la 02.08.2010, 11:50
iu huhu ! ce desert frumusel si delicios!
la 02.08.2010, 13:03
Ce bine arata,ce delicios
la 02.08.2010, 13:24
yami,yami,ce bunaciune
la 03.08.2010, 00:01

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking