Prajitura Tosca
Postat de rocsi_1612
Blatul: Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devin o spuma. Adaugam zaharul treptat, mixam pana devine ferma bezeaua. Punem faina, praful de copt si mixam usor la treapta cea mai...
Citeste continuareaSunt cele mai aromate si bune madlene pe care le-am mancat vreodata,adio celor din magazin :)
Ingrediente
Mod de preparareSe amesteca bine ouale cu zaharul, faina, praful de copt, sarea, apa de portocal si untul topit. Forma de madlene se unge cu putin unt si se pune cate putina compozitie si cateva bucatele de ciocolata. Se dau la cuptor sa se coaca, cand sunt rumene se face testul cu scobitoarea. Sunt bune dimineata la un ceai sau cafea sau simple. Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoareComentarii (28) |
Postat de rocsi_1612
Blatul: Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devin o spuma. Adaugam zaharul treptat, mixam pana devine ferma bezeaua. Punem faina, praful de copt si mixam usor la treapta cea mai...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Blat: Se măruntesc biscuiții într-un robot / blender, se adaugă untul topit și se amestecă puțin, până se încorporează bine. Se pune o formă cu pereți detașabili...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|