Wild beries squares

Postat de vanilla in Prajituri
19 Iul 2010 | 5185 vizualizari
Wild beries squares

Absolut delicoase.... Am primit de la soacra mea(who Good blees America has the moust beutiful garden ever) o multime de fructe de padure...asa ca m-am apucat de muncit.... ca doar nu puteam lasa toate fructele sa se strice...

Ingrediente

  • * fructe de padure - eu am folosit, coacaze rosii si negre si zmeura
  • *4 oua - foarte eco ca doar socrela sta la casa si avem de toate
  • *200 grame de zahar
  • *200 grame de lapte
  • *100 grame de unt
  • *300 grame de faina
  • *1 praf de copt

Mod de preparare

Incepi prin a spuma bine-bine zaharul cu untul iar apoi adaugi ouale. cand se incorporeaza, adaugi laptele, faina si praful de copt si iata ca blatul e gata. Folositi mixerul nu telul pentru a obtine un produs finit mai bun...

Fructele de padure se dau intai prin faina.

Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu faina iar apoi, se pun deasupra fructele. Se coace la foc mic pret de 30-35 de minute. Cand s-a racit se taie in patrate si se pudreaza cu zahar pudra... Ce bine merg la o ceasca de ciocolata calda...

Daca ti-a placut reteta noastra "Wild beries squares" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Prajitura rapida cu branza dulce si stafide

Postat de Patricia_Iordache_79

Prajitura rapida cu branza dulce si stafide

Cum preparam blatul: Amestecam toate ingredientele si intindem aluatul obtinut intr-o forma cu fundul detasabil, tapetata cu hartie de copt (forma mea are 23 cm diametrul). Cum preparam...

Citeste continuarea

Amandine a la Gaby ( rețeta cu nr 900!)

Postat de panacris

Amandine a la Gaby ( rețeta cu nr 900!)

Pentru blat: Se caramelizează zahărul până ce se obține o culoare arămie, gen chilimbar, apoi se stinge cu apa rece, atenție la aburi ;) și se lasă la fiert la foc mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2010, 13:46
Ce bine arata.
la 19.07.2010, 14:40
vreau.....
la 19.07.2010, 15:01
si eu
la 19.07.2010, 17:45
simpla si foarte buna ,e la favo trebuie incercata ,cred ca merge cu orice fructe5 furcu
la 19.07.2010, 20:28
buna tare

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking