Winter soup-supa de iarna

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
5 Feb 2020 | 5970 vizualizari
Winter soup-supa de iarna

 In acest timp imi pare convenabil , comod si rapid sa folosesc mix-uri de legume congelate . Acestea aduc aport de vitamine si  sunt gustoase .Gustul bun,l-am completat cu carnea de cocos .

Ingrediente

  • 500 gr spate , aripi si tacam de cocos-de casa
  • 450 gr mix,, Winter soup"' : Praz, morcov, gulie , patrunjel radacina , varza Bruxelles , fasole verde , conopida
  • 4 linguri boabe de ovaz decorticat
  • 1 tulpina mica praz verde
  • 1 tija telina apio
  • 1 pahar smantana grasa
  • zeama de lamie proaspata -optional
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Carnea de cocos se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare .
  2. Spalati si taiati mai marunt tija de telina si prazul verde .
  3. Decongelati mixul de legume de iarna la temperatura camerei .
  4. Cand carnea este aproape fiarta se aduga telina si prazul .
  5. Tot acum se pun si boabele de ovaz .
  6. Dupa 5 minute se pune in oala mixul de legume de iarna .
  7. Se lasa sa dea un clocot si se reduce fierberea .Piparati .
  8. Diluati smantana cu zeama calda si omogenizati cu restul supei .
  9. Folositi o smantana grasa .Astfel veti evita cocolosele inestetice din zeama .
  10. Acriti si gustati .Daca este nevoie sarati si piparati .
  11. La servire presarati pe deasupra supei de iarna codite de ceapa verde .

                                        Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Winter soup-supa de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Bors taranesc de coada de vitel II

Postat de Ksenya

Bors taranesc de coada de vitel II

  Coada o portionam si o punem intr-o oala incapatoare, adaugam apa si o fierbem 30 minute, inlaturand toata spuma care se formeaza la suprafata. Adaugam radacina de patrumjel, telina,...

Citeste continuarea

Ciorba de burta (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Ciorba de burta (reteta video)

Punem bucatile de burta si rasolul la fiert, in aprox 5 litri de apa rece si lasam sa fiarba apa si sa se formeze spuma. Scoatem carnea si burta, aruncam apa, spalam carnea si oala si punem iar la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2020, 23:25
la 05.02.2020, 23:39
la 06.02.2020, 06:28
Yammi
la 06.02.2020, 07:45
Supa de sezon...!
la 06.02.2020, 08:35
Buna!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking