1. Am spalat si am taiat cubulete dovleceii...eu nu i-am curatat de coaja( Andreea da), apoi i-am fiert pana s-au inmuiat in apa cu putina sare.
Eu am pus ceapa si morcovii in robot la maruntit, apoi si ardeii spalati si curatati.
Dovleceii i-am scurs si i-am mixat intr-un piure.
Am oparit si am decojit rosiile le-am bagat la blender si le-am facut pasta.
2. In uleiul incins, am pus pe rand ceapa, un sfert de ceasca de apa si am lasat sa scada.
Am adaugat morcovul, si l-am lasat sa se inmoaie( desi daca e blenduit se intampla asta rapid), ardeiul si am amestecat foarte bine, apoi am pus condimentele, dovleceii, rosiile. Am lasat pe foc si am amestecat pana s-a ridicat uleiul deasupra.
Eu am pus totul in tava de Jena si am dat la cuptor pentru 30 de minute.
O nebunie....am servit cu paine taraneasca.....