Blat:
- laptele, untul, zaharul si cacao se pun intr-un vas, la foc mic
- se amesteca pana se topeste untul si zaharul si compozitia devine omogena
- amestecul obtinut se lasa la racit
- albusurile se separa de galbenusuri
- cand s-a racit, se adauga galbenusurile si se mixeaza pana la...
- albusurile se separa de galbenusuri
- albusurile se bat spuma ca de bezea, cu zaharul, adaugat treptat
- separat galbenusurile se amesteca cu uleiul, si peste ele se adauga albusurile spuma
- se amesteca bine pana la omogenizare, apoi se adauga treptat faina si...
Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana ce aluatul se dezlipeste de vas
Apoi se pune ulei pe maini, cate un pic si se framanta bine pana incoporam cei 50 ml ulei
Se lasa la dospit circa o ora - la loc cald
Cand e...
Carnea de porc se taie bucati si se pune la prajit intr-o tigaie, in ulei incins
Cand carnea si-a schimbat culoarea pe toate partile, se adauga apa si vinul, lasand sa fiarba la foc mic pana se inmoaie carnea
Separat, intr-un vas se face amestecul din uleiul de masline, mustar, sare si...
- cu ajutorul unei forme se decupeaza 6 stelute
- fiecare steluta se unge cu crema Ceva fin pufos de la Delaco
- se formeaza sendvisuri din cate doua stelute, intre ele punand si cate o feliute de castravete
Pofta buna!!!
Blat:
- albusurile se bat spuma tare cu zaharul - ca de bezea
- se adauga faina cernuta si praful de copt
- se amesteca usor cu o spatula de lemn, pana se incorporeaza faina
- se adauga apoi stafidele si rahatul taiat cubulete
- se amesteca bine si compozitia rezultata se toarna in...
Varza murata se pune la desarat in apa, cu cateva ore inainte de a face sarmalutele. Ciupercile se curata de coaja, se spala si se taie bucatele
Ceapa se curata se taie si se pune la calit in ulei. Cand devine sticloasa se adauga peste ea morcovul dat prin razatoarea mica si se mai calesc...