Spanacul oparit se caleste impreuna cu ceapa,apoi cand acesta  este aproape rece se amesteca cu branza si ouale batute. Foaia : uleiul se amesteca cu laptele si cu zaharul,praful de copt se amesteca cu faina si cu un praf de sare apoi se adauga peste amestecul lichid. Aluatul se imparte...
Prajitura Krantz
In la 16 Iun 2013
Prajitura Krantz
BLAT:  -albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul (ca pt bezea) -galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se adauga peste albusuri impreuna cu faina (cernuta) -pentru copt am folosit tava 32/44 si am copt la 150 gr pt 30-40 minute CREMA: -2 cani de lapte impreuna cu 1 cana...
Prajitura cu visine
In la 13 Iun 2013
Prajitura cu visine
-albusurile se bat spuma (ca pt bezea) -zaharul si apa se pun la fiert la foc mic si at cand zaharul sa topit se toarna peste albusuri -praful de copt se amesteca cu galbenusurile si cu cele 8 lg de ulei -albusurile se incorporeaza cu galbenusurile si cu faina (cernuta) -visinele...
-PESTELE l-am uns cu unt i-am dat sare si l-am stropit cu zeama de lamaie,apoi l-am pus pe gratar -SALATA:spanac,avocado,ceapa rosie,sare, ulei masline , a rezultat o salata delicioasa
Figaro...Figaro...Figaro :)
In la 30 Mai 2013
Figaro...Figaro...Figaro :)
-se amesteca untul (la temperatura camerei) cu galbenusurile apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana acesta se topeste si se formeaza o crema foarte fina -praful de copt l-am amestecat cu faina -faina si laptele se adauga alternativ peste crema (unt,zahar si galbenus) -optional se mai...
-morcovul si cartoful se pun la fiert si cand sunt pe jumatate fierte se adauga brocoli si dovlecelul -separat se oparesc ciupercutele cu putina sare Sosul Bechamel: -se topeste untul apoi se adauga faina  si se amesteca bine cu telul,se lasa aproximativ 5 min sa se caleasca...
Ceapa,usturoiul si ciupercutele le-am calit in unt cu putina sare si piper. Separat pieptul de curcan l-am pus la fiert in apa cu putina sare. Cand ceapa si ciupercile s-au inmuiat le-am stins cu supa de la pieptul de curcan si am pus si carnea. Am adaugat smantana si o lingurita de...
Pestele l-am uns cu unt si zeama de lamaie pe ambele parti,i-am dat sare apoi l-am tinut pe gratar cca 15-20 minute ( am folosit gratarul pentru aragaz cu capac)   Morcovii si cartofii i-am fiert in apa cu unt si sare ,cu 5 min inainte de a fii gata am adaugat si brocoli
ALUAT -separam albusurile de galbenusuri -mixam albusurile cu sarea si zaharul (ca pentru bezele) -galbenusurile se amesteca cu uleiul (maioneza) apoi adaugam treptat apa -galbenusurile se toarna peste albusuri odata cu faina cernuta si se omogenizeaza -amestecul astfel format se...
-se caleste foarte putin ceapa,apoi se adauga sare,piper,bulionul si apa -se lasa la fiert cu capac aproximativ 10 min dupa care  se adauga restul legumelor taiate rondele mari -cand sunt aproape fierte se adauga mararul si patrunjelul
-se pregateste un sos din pasta de tomate,vin,cola,apa,sare si piper -se portioneaza carnea si se aseaza intr-un vas -se acopera cu sos apoi se adauga ceapa,morcovul si portocala taiate rondele -se pune capac si se baga la cuptor pentru 120 minute la 200 grade
Afisate 1 - 11 din 11 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking