Covrigi sarbesti cu susan
In la 14 Feb 2014
Covrigi sarbesti cu susan
Se amestecă toate ingredientele lichide, sarea si zahărul, apoi se adaugă făina amestecată cu drojdia şi se mixează sau se frământă până devine un aluat nelipicios dar nu foarte tare; Se lasă aluatul la dospit timp de 30 de minute, într-un loc cald şi ferit...
Încălzim uşor laptele şi dizolvăm drojdia în el, adăugăm zahărul şi punem făină cât să devină ca o smântână, apoi lăsăm la crescut; După ce şi-a dublat volumul, adăugăm untura, margarina, smântâna şi oul, le amestecăm bine şi...
Se amestecă făina, grişul, sarea şi se face o adâncitură în mijlocul castronului, în care se pune uleiul de măsline; Drojdia se amestecă cu apa şi zahărul şi se lasă să stea 2-3 minute, după aceea se toarnă în adâncitura făcută în făină şi se...
Reteta de preparare a papanasilor Brânza se amestecă cu zahărul, sarea, vanilia, ouăle, bicarbonatul şi făina; Într-o tigaie adâncă se pune uleiul la încins; Se formează din aluat bile de dimensiunea interiorului pumnului, se găureşte cu degetul în...
Cornulete fragede
In Dulciuri la 25 Ian 2014
Cornulete fragede
Într-un castron se pune osânza măcinată, rece, împreună cu sarea, gălbenuşurile şi esenţa de vanilie; Se mixează până când se omogenizează complet; Se adaugă smântâna şi se mixează încă 2-3 minute; Se adaugă câteva linguri de...
Se lasă foietajul la dezgheţat şi se topeşte margarina; Salamul cu şuncă se feliază subţire şi se taie fiecare bucată în două; Se taie foietajul bucăţi subţiri, se unge fiecare foaie cu margarină, se aşează salamul şi se rulează; Am folosit tava de brioşe...
CRENVURŞTI ÎN FOIETAJ
In la 22 Ian 2014
CRENVURŞTI ÎN FOIETAJ
Se lasă aluatul la dezgheţat, se taie crenvurştii în două şi cu o bucată de circa 2 cm se învelesc crenvurştii, se ung cu un ou bătut şi se dau la cuptor de la foc mare la foc potrivit.  
Se pun la fiert cartofii cu coajă şi spălaţi bine, morcovii şi carnea. După ce au fiert, cartofii se curăţă şi se dau pe răzătoare, iar carnea se taie mărunt cu cuţitul. Se dau pe răzătoare morcovii şi castraveţii, se storc, după care se amestecă cu toate ingredientele....
Se pregăteşte maiaua din drojie cu apa minerală călduţă şi făina şi se lasă la dospit După ce a dospit, se amestecă zahărul cu laptele până se dizolvă bine şi se pune peste maia, apoi se adaugă coaja de portocală, lamâia stoarsă, şi 6 galbenuşuri frecate cu...
Se prepară ouşoarele ca în imagine, apoi se asamblează căsuţa. Se îmbracă casuţa de polistiren în folie de aluminiu şi se înfinge şunca în scobitori pentru a forma uşa; Ferestrele se construiesc din felii de caşcaval, acoperişul din...
Laptele cald se amestecă cu zahărul şi drojdia, apoi se adaugă gălbenuşurile, vanilia, sarea şi untul. Se adaugă făina şi se amestecă bine cu o lingură. Aluatul se răstoarnă pe masa pudrată cu făină şi se frământă puţin până se uniformizează. Se pune...
Afisate 1 - 11 din 11 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking