Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval: Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta: Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola: Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros: Topiți untul și ungeți fiecare foaie de plăcintă. Împăturiți în două primele două foi...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată: Rumeniți ușor fulgii de migdale, apoi puneți-i deoparte. Pregătirea Sosului de Caramel...
Citeste continuareaAperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de rocsi_1612
Cum se prepara Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata Spalati muschiuletul, il stergeti cu niste servetele. Il taiati in doua, il condimentati cu sare, piper, oregano si boia dulce (sau iute). Masati bine pe ambele parti. Intr-o tigaie incingeti uleiul, puneti muschiuletul taiat. Ii rumeniti bine pe ambele parti. Adaugati rosiile cherry spalate si curatate de...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Shakshouka - cea mai delicioasa reteta pentru micul dejun Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie adanca sau o cratita la foc mediu. Adaugati ceapa si ardeiul gras si gatiti-le...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Crema catalana - Reteta unui deliciu usor si rapid: Intr-o cratita, incalzeste laptele, coaja de lamaie si batonul de scortisoara la foc mic, pana cand incepe sa fiarba....
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Carnea tăiată cubulețe mici se soteaza în grăsime incinsa pana devine usor rumena .Se adauga ceapa tocata si se continuie până devine ...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Preparare Reteta Simpla de Inghetata de Vanilie din 3 Ingrediente Pregatirea smantanii: Intr-un bol mare, bate smantana pentru frisca cu un mixer electric pana cand se formeaza varfuri moi....
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Beneficiile consumului de fructe deshidratate Consumul de fructe deshidratate poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece acestea sunt concentrate in nutrienti si antioxidanti....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cea de-a 4-a ediție a celui mai mare festival dedicat bucătăriilor asiatice, Asian Food Fest , are loc în Parcul Titan din Capitală (zona Calul Titanilor și Scena Mare, intrare dinspre...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea: 1. Gorgonzola este o brânză care este o sursă de vitamine A, B2, B6 și B12....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|