Anghinare cu jamon iberico

Postat de vik in Aperitive / Garnituri
29 Iun 2010 | 4970 vizualizari
Anghinare cu jamon iberico

un aperitiv delicios pentru iubitorii de anghinare

Ingrediente

  • 8 bucati de anghinare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 gr. jamon iberic ( sau prosciuto di parma)
  • 4 dinti de usturoi in coaja
  • 2 linguri sos de soia
  • sare dupa gust
  • optional lamaie pentru servit

Mod de preparare

se curata anginarea, se taie felii,se taie jamonul in fasii subtiri.

Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline, anghinarea , jamonul si dintii de usturoi.

Se prajesc la foc mare pana cand anghinarea se inmoaie,se adauga sarea si dupa ce se trage de pe foc, se adauga soia.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu jamon iberico" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv briose cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Aperitiv briose cu ciuperci

Batem ouale spuma cu putina sare si piper. Adaugam uleiul, amestecam, apoi punem laptele batut. Incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Ciupercile le spalam bine, le taiem...

Citeste continuarea

Reteta de chec aperitiv

Postat de privatelaura

Reteta de chec aperitiv

Iata cum se prepara reteta de chec aperitiv: Mai intai, se pregatesc ingredientele uscate. Se cantareste faina. Casul, salamul si ardeiul spalat se taie cubulete potrivite.  Intr-un vas...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2010, 23:47
Am ajuns prima,deci pot sa ma servesc
la 29.06.2010, 23:50
la 30.06.2010, 08:08
Nu am mancat anghinare pana acum...tare as vrea sa gust!
la 30.06.2010, 09:38
la 30.06.2010, 12:38
Ce dragute sunteti, fetelor.
Foarte amabile.
Multumesc din nou pentru aprecieri.

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking