Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay

Postat de nilgun in Bucatarasi celebri
1 Aug 2013 | 8282 vizualizari
Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay

O reteta un pic modificata

Ingrediente

  • 550 gr. antricot de vita
  • 500 gr.ciuperci champignon
  • salam de curcan si vita vreo 10-15 felii
  • ulei de masline
  • 3 linguri cimbru, salvie, rozmarin
  • cate o lingurita sare, piper dupa gust
  • mustar- 2 linguri
  • 400 gr. aluat din foietaj- cumparat
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Mai intai am inceput prin a taia ciupercile, apoi le-am bagat in blender sa se toace fin. Le-am pus intrr-o tigaie cu ulei de masline si am calit pana cand a scazut toata apa pe care ciupercile au lasat-o.  Peste ciuperci am pus sare, piper, cimbru si salvie.

Carnea am prajit-o putin pe ambele parti, condimentata cu sare, piper si rozmarin. Am lasat-o la racit un pic si am uns-o cu mustar. 

Apoi pe masa de lucru am pus o folie alimentara, am asezat feii de salam de curcan , peste am pus pasta de ciuperci, iar peste pasta de ciuperci am pus carnea de vita. Am rulat astfel incat carena sa fie acoperita in toate partile de amestecul de ciuperci si salamul de curcan. 

Trebuia dat la rece o ora, eu l-am tinut doar 30 de minute si am scos ruloul de carne. 

Din nou pe masa de lucru, am pus putina faina, am pus aluatul, am scos ruloul de carne din folie si l-am pus deasupra aluatului. Am infasurat ruloul in aluat, l-am crestat cu un cutit si l-am uns cu un o batut bine. 

Am dat la cuptor  pentru aproximativ 30 minute. A iesit fff bun, dar pentru cine prefera mai facuta carnea, se mai lasa vreo 10-15 minute in cuptor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Omletă cu unt și ceapă verde ( scrambled eggs by Gordon Ramsay )

Postat de CulinaryRainbow

Omletă cu unt și ceapă verde (  scrambled eggs by Gordon Ramsay )

Într-o crăticioară, pe aragaz la foc mic, am pus ouăle și untul. Le-am amestecat continuu luând periodic cratița de pe foc. Practic, această omletă se coace datorită...

Citeste continuarea

Mamaliga la cuptor cu Chorizo, branza Feta si masline verzi

Postat de Satisfyyourcravings

Mamaliga la cuptor cu Chorizo, branza Feta si masline verzi

Se amesteca laptele cu 2 cani de apa si cubul concentrat si se aduc la punctul de fierbere. Se reduce focul la mic, apoi se adauga malaiul. Se amesteca cu un tel pana cand mamaliga devine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2013, 21:21
textul imediat...sa pap niste pepene
la 01.08.2013, 21:22
super arata,bravo
la 01.08.2013, 21:23
la 01.08.2013, 21:24
Super
la 01.08.2013, 21:25
multumesc

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking