Aperititv din rosii cu branza

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
19 Mai 2010 | 6143 vizualizari
Aperititv din rosii cu branza

super bune si gustoase,am mancat in ucraina cand am fost cu multi ani in urma la niste prieteni dar sincer nu mi-au iesti ca ale lor ,difera produsele

Ingrediente

  • 1 rosie mare  gigant
  • branza Philadelphia 1 curtie
  • 50 g cascaval ras
  • 2 felii de sunca
  • 10 masline  fara samburi(de preferat negre ,eu nu am avut)
  • 5 rosii cherry
  • patrunjel verde
  • maioneza 5 linguri

Mod de preparare

Se spala bine rosia (am gasit de gradina) se taie in 5 feliute (depinde de rosie). Se pune branza intr-un pistol sau sprit si se orneaza rosia,dupa care se pune sunca taiata foarte marunt, apoi  1 lingura de maioneza (eu nu am mai pus), cascaval ras si  masline. Se taie in 4 si se pune pe masline (arata mai bine daca sant negre ) deasupra o rosie cherry si patrunjel verde

Se aseaza pe frunze de salata verde (eu nu am avut decat de vita de vie) este un aperitiv usor de realizat si bun zic eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperititv din rosii cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (64)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Hamburger vegetarian de linte si quinoa

Postat de RuxyRux

Hamburger vegetarian de linte si quinoa

Se toaca toate verdeturile, eu am facut-o din cutit , dar se pot pune si la blender. Lintea se spala si se fierbe 20 de minute apoi se scurge bine de apa. Se lasa la racit. Condimentele se...

Citeste continuarea

Oua vopsite in vasul Zepter

Postat de panacris

Oua vopsite in vasul Zepter

Sita se așază deasupra vasului pregătit pentru fierbere. Se așază ouăle, degresate cu detergent de vase și clătite cu apă rece, în sită, unul câte unul. Se toarnă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2010, 23:52
ela am pus si aperitiv si desert si tu inca tot lucri la tort?
la 20.05.2010, 00:39
arata extraordinar!nici nu m-as indura sa le mananc... si am fost si prima!!!ca cine mai sta la ora asta pe bucatar.ro?eu...ca doar acum am timp
la 20.05.2010, 01:32
of ca nu am auzit cand m-ai chemat,salivez pe aici de mor ce bine arata le trec la favorite
la 20.05.2010, 06:24
foarte frumoaseeu m-as indura sa le mananc, da pe toate nadina si cred ca te-as pune sa mai faci
la 20.05.2010, 09:06
Nadina, vreau si eu vai ce bine arata

Vezi toate comentariile (64)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking