Aperitiv cartofi umpluti la cuptor

Postat de Ramonaky in Aperitive / Garnituri
15 Iun 2010 | 142789 vizualizari
Aperitiv cartofi umpluti la cuptor

Foarte gustosi cartofii,dar am murit de cald in bucatarie pana i-am facut :)))Sunt 40 de grade aici si nici sa-i mancam nu am avut spor :P asa ca va astept si pe voi la o portie :*

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 8 bacon felii
  • 8 cascaval felii
  • 4 linguri de parmezan ras
  • 1 ceapa
  • 100 gr bacon
  • 2 linguri smantana
  • unt
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja 20 de minute. Cand sunt gata, se curata, se taie pe jumatate si se scobesc cu o lingurita la mijloc.

Ceapa se taie feliute subtiri si se caleste impreuna cu 100 gr de bacon taiat fasiute. Adaugam sare si piper dupa gust. Cand sunt gata se scurg de ulei si se scot pe o farfurie.

Se amesteca apoi miezul de la cartofi cu ceap, baconul, parmezanul ras, mararul tocat si smantana.

Se ung cartofii cu putin unt si se umplu cu amestecul obtinut, apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt.

Se dau la cuptor 10 minute, se pune deasupra fiecarui cartof cate o feliuta de bacon, se baga iar la cuptor 5 minute si spre sfarsit se pune si cate o feliuta de cascaval pe fiecare cartof si se mai lasa 5 minute la cuptor.

Se pot servi impreuna cu o salata de vara.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada cu sunca si branza de capra

Postat de mirela0911

Rulada cu sunca si branza de capra

Intr-un vas larg se cerne faina. Se pune sarea si se amesteca. Se face o gaura in mijloc si se pune drojdia zdrobita. Se adauga peste drojdie 1 lgt zahar si cca 100 ml lapte caldut. Se amesteca...

Citeste continuarea

Aperitiv biscuiti sarati cu cascaval afumat si bere cu ghimbir

Postat de merisor67

Aperitiv biscuiti sarati cu cascaval afumat si bere cu ghimbir

Cernem făina într-un vas și o amestecăm cu sarea și 1 linguriță semințe de chimen. Chimenul se poate și măcina, dar nouă ne place să-l simțim întreg prin biscuiți....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2010, 19:45
primul venit primul servit....foarte buni sunt
la 15.06.2010, 22:34
am venit si eu la o portie.........foarte buni............
la 16.06.2010, 08:43
si eu, si eu, da mie imi dai farfuria
la 16.06.2010, 09:00
am ajuns cam tarziu dar macar asa de la distanta savurez si eu o portie
la 18.06.2010, 00:31
danuta lasa-mi mie farfuria si tu ia cartofisant superi buni si cartofi dar farfuria e de nota 20 5 furcu

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking