Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Postat de comanligia in Aperitive / Garnituri
23 Noi 2013 | 17902 vizualizari
Aperitiv Cosulete cu ciuperci

O incantare pentru un mic dejun :) fiindca suntem o familie numeroasa am facut o tava de 6 persoane :)

Ingrediente

  • 2 aluat foietaj
  • 250 gr ciuperci
  • 200 gr Kaizer afumat
  • 6 oua
  • 1 rosie
  • ceapa caramelizata
  • coriandru sau patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incinge cuptorul.

Se unge tava cu ulei (eu am folosit una de briose).

Apoi se toaca nu prea marunt ciupercile si se pun la calit, se adauga peste ciuperci si Kaizerul si se calesc cateva minute.

Din aluat se fac niste cercuri si se pune cu lingura din kaizer si ciupercile calite, peste se pune cate o felie de rosie taiata rondele.

Peste rosie se pune cate un ou crud (atentie sa nu se sparga galbenusul).

Se presara peste ou coriandru sau patrunjel tocat,ceapa caramelizata si putina sare si piper.

Se da tava la cuptor pentru rumenire,si se pot servi cu salata de orice fel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Cosulete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

Postat de Ina

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat  aici . Pasta de ciuperci: Punem ingredientele intr-un blender si pasam pentru a obtine o pasta omogena . Cu ajutorul unui...

Citeste continuarea

Cosulete cu salata cu ciuperci

Postat de medioto59

Cosulete cu salata cu ciuperci

Fierbem ciupercile in apa cu sare atata cat sa se inmoaie usor. Le scurgem de apa si le lasam sa se racoreasca. Jumatate din cantitate o taiem marunt (cubulete sau fasii) ,restul le lasam ca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2013, 11:58
la 23.11.2013, 12:08
Motan
la 23.11.2013, 12:08
la 23.11.2013, 12:12
la 23.11.2013, 12:13
Tare faine!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking